Danske kanaler

Gå aldrig glip af et show i udlandet igen!

Få adgang til britiske online-kanaler fra DR og TV2 til abonnenttjenester som Viaplay.

deltag nu!

Danske Channels
DR1

DR1

DR2

DR2

TV2 Zulu

TV2 Zulu

TV2 Charlie

TV2 Charlie

TV2 Film

TV2 Film

TV2 Sport

TV2 Sport

TV2 News

TV2 News

TV3 PLUS

TV3+

Kanal 4

Kanal 4

Kanal 5

Kanal 5

6'eren

6'eren

Viaplay

viaplay

Sådan skifter du land i app store

Det kan være nødvendigt at ændre det land i app store, som du har adgang til, til apps, der kun er tilgængelige i det ønskede land. For at gøre dette, se venligst nedenstående instruktioner:

 • På enheden skal du trykke på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
 • Tryk på dit Apple-id. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge ind med det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iTunes Store.

 • Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at godkende dit Apple-id.
 • Tryk på land/område.
 • Tryk på det nye land eller område, og tryk derefter på næste.
 • Læs vilkår og betingelser og Apples fortrolighedspolitik, og tryk derefter på Accepter, hvis du er enig.
 • Vælg en betalingsmetode, og angiv dine nye betalingsoplysninger. Du skal angive en gyldig betalingsmetode for det nye land eller område.
 • Indtast din faktureringsadresse, og tryk på næste.
 • Følg Apples anvisninger for at få gratis apps ved at oprette en iTunes-konto uden et kreditkort, http://support.apple.com/kb/ht2534

Sådan skifter du land i Google Play Butik

Disse instruktioner nedenfor fungerer godt til at ændre land på din Google Play Butik-konto, hvis du har problemer med at se dit ønskede lands Play Butik.

 • Log ind på din Google Wallet-konto for at administrere dine betalingsmetoder (https://wallet.google.com/manage/paymentMethods).
 • Slet alle dine betalingsmetoder fra Google Wallet, og Føj kun et kort til et med en faktureringsadresse, der er placeret i dit ønskede land. Derudover kan du også ændre din hjemmeadresse til det land, du vil have adgang til. Du kan gøre dette ved at gå til indstillinger i Google Wallet (gearkasse ikon i øverste højre del af skærmen). Du kan se instruktioner fra Google om, at her.
 • Åbn Play Butik, og Naviger til ethvert element, der kan downloades.
 • Klik for at begynde en download, indtil du når til skærmen "Accepter og køb" (du behøver ikke at gennemføre købet).
 • Luk Play store, og Ryd data for appen Google Play Butik (indstillinger > apps > Google Play Butik > Ryd data), eller Ryd browserens cache.
 • Åbn Play Butik igen, og Acceptér de nye vilkår og betingelser. Du bør nu kunne se Play Butik, der matcher dit standard betalings Instruments faktureringsland.

Når du vil se dansk tv uden for Danmark "live" eller "on demand", bliver du nødt til at undgå den geografiske blokering, der kan forhindre din seerglede når du rejser eller bor i udlandet.

 

Det har aldrig været lettere at få adgang til de programmer, du mangler hjemmefra. Vores hurtige og lette at installere VPN giver dig øjeblikkelig adgang til alle de programmer, du savner fra dit hjemland. Så der er ikke længere behov for at spørge ... 

”Hvordan kan jeg se DR1 uden for Danmark? ” 

“Er DR2-streaming ikke i Danmark?”

”Hvordan kan jeg se danske tv-kanaler og programmer i udlandet?”

Vores “Channels Directory” er den perfekte ressource for dig, da selv når du har vores VPN til at fjerne blokering af indhold, kan det stadig være svært at vide, hvilke tv-kanaler der er tilgængelige online ... og hvor du kan finde dem.

Vores brugervenlige guide har links til DR1, TV2 Zulu, TV2 Charlie, TV2 Film, TV2 Sports, TV2 News, VIASAT 3, TV3 +, Kanal 4, Kanal 5, 6'eren, viaplay og mange flere til brug på din iPhone, iPad, Mac, PC, Tablet eller TV.

Vi leder dig også direkte til den relevante Apps-side på Google Play og App Store. Så uanset om du bruger iOS eller Android, din pc eller din Mac, vil du være i stand til at finde, hvad du ønsker på vores ene enkle side.

Vi tilbyder råd og instruktioner om, hvordan du ændrer til placeringen i App-butikken, hvor du har brug for kun at få TV-apps tilgængelige i dit tilsigtede land. For eksempel er du muligvis i London, men har brug for at downloade danske TV-apps ... vores guide viser dig hvordan.

Bogmærk os som din "one stop shop" til online-tv i udlandet og begynde at streame alle de store internet-tv-shows, du mangler hjemmefra.

Vælg My Expat Network, og forbind forbindelsen inden for 5 minutter. 

Facebook

Latest Tweets