Nederlandse kanalen

Mis nooit meer een show in het buitenland!

Krijg toegang tot Nederlandse online kanalen van NPO, RTL en abonneeservices zoals videoland.

word nu lid!

Dutch Online TV
NPOStart

NPOStart

NPO1

NPO1

NPO2

NPO2

NPO3

NPO3

NPO101

NPO101

NPOBest

NPOBest

NPONieuws

NPONieuws

RTL4

RTL4

RTL5

RTL5

RTL7

RTL7

RTL8

RTL8

RTL Crime

RTL Crime

RTL Lounge

RTL Lounge

RTL Telekids

RTL Telekids

AT5

AT5

videoland

videoland

Hoe te om land van app opslag te veranderen

U het land van de app opslag moeten veranderen u voor apps slechts beschikbaar in uw voorgenomen land toegang hebt. Om dit te doen raadpleegt u de onderstaande instructies:

 • Tik op uw apparaat op instellingen > [uw naam] > iTunes & App Store.
 • Tik op uw Apple ID. Als u niet bent aangemeld, meldt u zich aan met de Apple ID en het wachtwoord die u gebruikt bij de iTunes Store.

 • Tik op Apple ID weergeven. U wordt mogelijk gevraagd uw Apple ID te verifiëren.
 • Tik op land/regio.
 • Tik op uw nieuwe land of regio en tik op volgende.
 • Lees de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Apple en tik op akkoord als u akkoord gaat.
 • Selecteer een betalingsmethode en voer uw nieuwe betalingsgegevens in. U moet een geldige betalingsmethode invoeren voor uw nieuwe land of regio.
 • Voer uw factuuradres in en tik op volgende.
 • Volg apple's instructies om gratis apps te krijgen door het creëren van een iTunes-account zonder een creditcard, http://support.apple.com/kb/ht2534

Hoe te veranderen land van Google Play Store

Deze instructies werken goed om land te veranderen in uw Google Play Store-account, als u problemen hebt met het bekijken van de Speel winkel van uw beoogde land.

 • Meld u aan bij uw Google Wallet-account om uw betalingsmethoden te beheren (https://wallet.google.com/manage/paymentMethods).
 • Verwijder alle betalingsmethoden van Google Wallet en voeg alleen een kaart toe met een factuuradres in het gewenste land. In aanvulling op deze, ook veranderen uw huisadres en naar het land dat u wilt openen. U dit doen door te gaan naar instellingen in Google Wallet (versnellingsbak icoon in de rechterbovenhoek deel van het scherm). U zien instructies van Google op die here.
 • Open de Play Store en navigeer naar een item dat beschikbaar is om te downloaden.
 • Klik om een download te beginnen totdat u het "accepteren en kopen" scherm te bereiken (niet nodig om de aankoop te voltooien).
 • Sluit het afspeel archief en wis de gegevens voor de Google Play Store-toepassing (instellingen > Apps > Google Play Store > gegevens wissen) of wis de cache van uw browser.
 • Open de Play Store opnieuw en accepteer de nieuwe voorwaarden. U ziet nu de afspeel winkel die overeenkomt met het facturerings land van uw standaard betalingsinstrument.

Als u Nederlandse tv buiten Nederland live of on demand wilt bekijken, moet u de geoblokkering vermijden die uw kijkplezier tijdens het reizen of wonen in het buitenland kan voorkomen.

Toegang krijgen tot de programma's die u thuis mist, was nog nooit zo eenvoudig. Onze snelle en eenvoudig te installeren VPN geeft u onmiddellijk toegang tot alle programma's die u vanuit uw eigen land mist. Het is dus niet meer nodig om te vragen ...

“Hoe kan ik NPO Start buiten Nederland bekijken? " 

"Streamt NPO2 buiten Nederland?"

'Hoe kan ik Nederlandse tv-zenders en programma's als AT5 en videoland in het buitenland bekijken?'

'Kan ik RTL7 vanuit de VS bekijken?'

Onze "Channels Directory" is de perfecte bron voor u, want zelfs als u onze VPN heeft om inhoud te deblokkeren, kan het nog steeds moeilijk zijn om te weten welke tv-kanalen online beschikbaar zijn ... en waar u ze kunt vinden.

Onze gebruiksvriendelijke gids bevat links naar NPOStart , NPO1, NPO2, NPO3, NPO101, NPOBest , NPONieuws , RTL4, RTL5, RTL7, RTL8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL, Telekids , AT5, videoland en nog veel meer voor gebruik op uw iPhone, iPad, Mac, pc, tablet of tv.

We leiden u ook rechtstreeks naar de relevante Apps-pagina op Google Play en de App Store. Dus of u nu iOS of Android, uw pc of uw Mac gebruikt, u kunt vinden wat u zoekt op onze eenvoudig te gebruiken pagina.

We bieden advies en instructies over hoe u kunt wijzigen naar de locatie van de App Store waar u TV-apps nodig hebt die alleen beschikbaar zijn in het land van uw keuze. U bent bijvoorbeeld misschien in Londen, maar u moet Nederlandse tv-apps downloaden ... onze gids laat u zien hoe.

Maak een bladwijzer van ons als uw "one-stop-shop" voor online tv in het buitenland en begin met het streamen van alle geweldige internet-tv-programma's die u thuis mist.

Kies My Expat Network en maak binnen 5 minuten verbinding 

Facebook

Latest Tweets