Norske tv-kanaler

Aldri gå glipp av et show i utlandet igjen!

Få tilgang til britiske nettkanaler fra NRK og TV Norge.

Bli med nå!

Norske elektroniske tv-kanaler
NRK 1

NRK 1

NRK 2

NRK 2

TV 2 Sumo

TV2 Sumo

TV Norge

TV Norge

TV4

TV4

Hvor å endre land i app store

Du må kanskje endre landet i app store du får tilgang til apps kun tilgjengelig i det tiltenkte landet. For å gjøre dette kan du se instruksjonene nedenfor:

 • Trykk på innstillinger > [ditt navn] på enheten > iTunes & App Store.
 • Trykk på Apple-IDen. Hvis du ikke er logget på, logger du deg på med Apple-IDen og passordet du bruker med iTunes Store.

 • Tapp på Vis Apple-ID. Du kan bli bedt om å godkjenne Apple-IDen.
 • Trykk land/region.
 • Trykk på det nye landet eller området, og trykk deretter Neste.
 • Les gjennom vilkårene og Apples retningslinjer for personvern, og trykk deretter på godta hvis du er enig.

 • Velg en betalingsmåte, og angi den nye betalingsinformasjonen. Du må angi en gyldig betalingsmåte for ditt nye land eller område.
 • Angi faktureringsadressen, og velg neste.
 • Følg Apples instruksjoner for å få gratis programmer ved å opprette en iTunes-konto uten et kredittkort, https://support.apple.com/en-us/HT204034

Hvor å endre land i Google Play store

Disse instruksjonene nedenfor fungerer bra for å endre land i Google Play store-kontoen din, hvis du har problemer med å se på det tiltenkte landets spille butikk.

 • Logg deg på Google wallet-kontoen for å administrere betalingsmåtene (https://wallet.google.com/manage/paymentMethods).
 • Slett alle dine betalingsmetoder fra Google lommebok, og bare legge til et kort til en med en faktureringsadresse som finnes i ditt ønskede land. I tillegg til dette, også endre hjemmeadressen din i tillegg til landet du vil ha tilgang til. Du kan gjøre dette ved å gå til innstillinger i Google wallet (girkasse-ikonet i øverste høyre del av skjermen). Du kan se instruksjoner fra Google på at here.
 • Åpne Play store og naviger til et element som er tilgjengelig for nedlasting.
 • Klikk for å starte en nedlasting til du kommer til "godta og Kjøp" skjerm (ikke nødvendig å fullføre kjøpet).
 • Lukk avspillings lageret og Tøm data for Google Play store-programmet (innstillinger > apps > Google Play store > data) eller Tøm nettleserens hurtigbuffer.
 • Åpne spille butikken på nytt og godta de nye vilkårene og betingelsene. Du skal nå se Play-butikken som samsvarer med standard betalings instrumentets fakturerings land.

Når du ønsker å se på norsk TV utenfor Norge, enten det er "live" eller "on demand", må du unngå geo-blokkering som kan forhindre at du ser på glede når du reiser eller bor i utlandet.

 

Det har aldri vært enklere å få tilgang til programmene du savner hjemmefra. Vår raske og enkle å installere VPN gir deg øyeblikkelig tilgang til alle programmene du savner fra hjemlandet. Så det er ikke lenger behov for å spørre ... 

“Hvordan kan jeg se TV2 Sumo utenfor Norge? ” 

“Er det TV4 streaming i utlandet?”

"Hvordan kan jeg se norske TV-kanaler og programmer som NRK 1 og NRK 2 utenfor Norge?"

“Kan jeg se på TV Norge i USA?”

Vår "Channels Directory" er den perfekte ressursen for deg, selv om du har VPN-en til å fjerne blokkering av innhold, kan det fremdeles være vanskelig å vite hvilke TV-kanaler som er tilgjengelige online ... og hvor du finner dem.

Vår brukervennlige guide har lenker til NRK1, NRK2, TV2 Sumo, TV Norge, TV4 og mange flere for bruk på din iPhone, iPad, Mac, PC, nettbrett eller TV.

Vi henviser deg også direkte til den aktuelle Apps-siden på Google Play og App Store. Så uansett om du bruker iOS eller Android, PCen eller Macen din, vil du kunne finne det du vil ha på vår enkle side.

Vi tilbyr råd og instruksjoner om hvordan du endrer til plasseringen av App-butikken der du trenger for å få TV-apper bare tilgjengelige i ditt tiltenkte land. For eksempel er du kanskje i London, men trenger å laste ned norske TV-apper ... vår guide viser deg hvordan.

Bokmerk oss som din “one stop shop” for nett-TV i utlandet , og begynn å streame alle de flotte TV-programmene du savner hjemmefra.

Velg My Expat Network og få forbindelse innenfor 5 minutter

Facebook

Latest Tweets